Skip to content

Havponcho

LYNÆS hav-poncho er til dig, der elsker en dukkert året rundt. Hvad enten du er vinterbader, eller kun kommer i vandet om sommeren, er det her er en lækker blød poncho i 100 procent bomuld lige til at trække over hovedet efter en tur i vandet

Den er designet med lommer på front og dobbeltlag og ekstremt blød bomuld i hætten. Der er velour på ydersiden af ponchoen og frotté inderst.

På fronten af ponchoen er der broderet LYNÆS denmark, og på højre bagskulder er der er et broderet logo i form af et lille æ.

Hav-ponchoen fra LYNÆS er lavet i en kraftig 380 gsm-højkvalitets økologisk bomuld. Bemærk, at den gennemsnitlige tykkelse af surfponchoer på markedet er 250 gram, og er ofte fremstillet af polyester med et lavt tørrepotentiale.

Vores 100 procent bomuld-frotteponcho er en lækker, blød og lun sag.

Faktisk er både vinterbadere og strandløver så glade for den, at den ikke kun er til hav- , strand-, og fjordbrug, men kan bruges hver gang der skal lidt gåes ned i tempo og op i hygge og komfort. Hav-ponchoen er designet og produceret i samarbejde med Klitmøller Rig Wear.