Skip to content

 

 

klitmøller surfboard oceanman

Forhandlerside

Klitmøller Rig Wear

Historien om Danmarks første surfbrand

På den danske vestkyst ligger det danske surfmekka Klitmøller, og herfra udspringer Danmarks ældste surfbrand Klitmøller Rig Wear. Brandet er skabt af Christian Taasti, som var en af de allerførste til at leve det frie surferliv på de brede kyster i det vestjyske. En levemåde, der var inspireret af de amerikanske surfere og ikke mindst deres farverige shorts og t-shirts.

Det fede tøj fra USA var dog ikke altid lige til at få fat i, så i slutfirserne satte Christian Taasti sig for at selv at lave et par fede surfershorts. Og det lykkedes. Han syede videre og en egentlig produktion var i gang.

Navnet Klitmøller Rig Wear opstod, fordi Taasti og de andre surfere ofte sad og frøs, når de riggede deres sejl til i det blæsende og kolde vejr. Så efterhånden som kollektionen ikke bare bestod af shorts, var funktionen om at holde varmen før og ikke mindst efter turene på vandet i fokus. Som nogle af de første lavede Klitmøller Rig Wear derfor sweatshirts med lidt længere ryglængde end front, så man ikke fik kulde på ryggen når man sad riggede sine sejl.

Og som kronen på værket blev den ultimative surferfrakke The Walrus Jacket – udviklet. Den er vindtæt, kraftigt vandafvisende og teknisk i topdesign med masser af detaljer, der gør den uundværlig for enhver surfer.  Men i dag bruges den både af vinterbadere, hundeluftere og andre mennesker, der nyder naturens uforudsigelige forhold.

Klitmøller Rig Wear Luksusponcho

DANMARKS LÆKRESTE BADEPONCHO

Udviklet til nordiske forhold. Populær blandt surfere og vinterbadere. Frotté indvendig og velour udvendig.

 – 100% bomuld

– Tykkeste på markedet

– Fede detaljer

Udsalgspris 799,-

Klitmøller Rig Wear Oceanman-skjorten

SKJORTEN TIL DET DANSKE VEJR

En cool skjorte, der holder dig brandvarm, når det er koldt. Lækker brushed shirt med blødt, varmt for og zip. 

  • Varm og blød

  • Perfekt som overgangsjakke

  • Outdoor-segmentets favorit

  • Str S-XXXL

Udsalgspris 1099,-

Klitmøller Rig Wear WalrusFrakken

SURFERENS BEDSTE VEN, DER BLEV ALLEMANDSEJE

Vi har skabt en jakke, som mange  bruger på stranden mellem sine surf-sessioner. Andre bruger den til før og efter vinterbadning samt andre outdoor-aktiviteter. Der findes en 2.0 udgave i farverne sort og sky/blue, der har en yderskal af 100% genbrugte fiskenet. Samt en 1.2 version, der findes i mange farver.

Udsalgspris fra  1699,-
Forside-Walrus-(2).w1600.h440.backdrop

Den ultimative surferfrakke fra Klitmøller Rig Wear

Du er ikke i tvivl, når du ser en Walrus surferfrakke. Der er kælet for detaljerne på alle niveauer. Det yderste lag er lavet af nylontwill i en kraftig kvalitet, der gør den 100% vindtæt og stærkt vandafvisende. Det inderste lag er en blød blanding uld og polyester, der holder dig varm – selv i en våddragt efter en surfsession. Det inderste lag suger ikke vand og tørrer derfor let. 

Der er to frontlommer med lækkert varmt foer, så du kan holde dine hænder varme. Forstærkning omkring forlommerne for at balancere trækket, når du slapper af ved at bruge lommerne. I venstre side sidder en brystlomme, og der er også en inderlomme med lynlås til nøgler, penge og mobiltelefon. Hætten er med snøre til at stramme til de kolde og blæsende dage. I hver side er der forneden lynlåse, så man kan lyne op, når man skal køre bil eller cykle.

 Mange har desuden fået øjnene op for, at en Walrus frakke ikke kun er for surfere. Nogle bruger den som streetwear i den urbane jungle, andre når hunden skal luftes og flere og flere vinterbadere hopper i walrus frakken før og efter det kolde gys. Ved vinterbadning er det nemlig vigtigt ikke lige bagefter at blive ekstremt afkølet af vintervinden, der piver om ørene.

johannes-hohls-icTz0MbkRVU-unsplash

Klitmøller Rig Wear Swimmer

TIL HAVSVØMMEREN OG VINTERBADEREN

Denne frakke er en lettere og mere enkel udgave af Walrusfrakken. Der er to skrålommer i siderne med lynlås og fleecefor. Inden i er der sherpafor i kunststof. Yderskal er i kraftig vandafvisende nylon.

Udsalgspris 1199,-
vinterbadning jakke klitmøller

Klitmøller Rig Wear Caps

CAPS

Solen i øjnene og vinden i ryggen.

Udsalgspris 379,-

Klitmøller Rig Wear Beanies

VESTENVINDENS FJENDE #1

En god hue er alfa omega, når vestenvinden piver om ørerne, og Klitmøller Rig Wear har nogle af de bedste. Varme, tætsiddende med god pasform i blød acryl.

Udsalgspris 249,-

 Klitmøller Rig Wear®