Fri fragt fra LYNÆS denmark

Der er fri fragt fra LYNÆS denmark, når du køber caps, t-shirts, en sømandstrøje, sweatshirts og andet fra vores webshop. Men hvorfor egentlig give fri fragt på alle leveringer inden for landets grænser?

Når den digitale indkøbskurv har været i brug, og du skal have sendt varer fra LYNÆS denmarks webshop, så koster det dig ingenting. I hvert fald ikke hvis du bor inden for Danmarks grænser.

Det er der tre grunde til.

Tre overordnede grunde til fri fragt

For det første er der klimaaspektet, som vi bruger som rettesnor i LYNÆS denmark.

Selvom vi selvfølgelig ønsker at sælge mange varer til dig og andre, er vi ikke vilde med, at du køber mere end det, du har brug for.

I mange webshops skal man krydse en beløbsgrænse for at få fragten betalt, hvilket i sagens natur underliggende opfordrer til, at man køber mere, end man måske lige står og mangler. Det ønsker vi ikke at understøtte.

For det andet er vi rigtig glade for at betjene dig i vores webshop. Det giver os en god kontakt med dig og andre kunder. Tit får vi også ønsker eller forslag til produkter, som vi ikke selv nødvendigvis havde tænkt på ad den vej. Det er fedt. Det kan være både inden for farver, mønstre og faconer. For eksempel er der mange (kvinder), der efterspørger damemodeller af vores t-shirts. Det arbejder vi på!

Den tredje grund til, at der er fri fragt fra LYNÆS denmark er, at vi har rigtig mange lokale kunder. Vi synes simpelthen, at det er gak-gak at insistere på, at vores forsendelser SKAL leveres med DHL, DAO eller Post Nord, når vi ofte ligeså godt kan køre direkte til kunden frem for til pakkeindleveringen i Hundested havnekiosk.

Vi har endnu ikke ansat et cykelbud med en long john, men vi overvejer det, for vi elsker Lynæs, og elsker at være det hyperlokale tøjbrand – også når det gælder levering.

Kunden betaler som udgangspunkt for returfragt

Hvis man ønsker at returnere sin vare til LYNÆS  denmark, står man som udgangspunkt selv for returfragten. Der kan dog være særlige tilfælde, hvor vi afholder omkostningerne ved returfragt.

Det er ikke vigtigt, hvilket selskab man bruger til at returnere. Vi bruger som regel DAO. Du kan finde link til returlabel her.

Send til:

LYNÆS denmark

Amtsvejen 6a

3390 Hundested

Læg gerne en seddel i pakken, der forklarer årsag til returnering.

 

Bestil dine varer fra shoppen nu 😉